WhoIam - Vem jag är helt enkelt!

Alla inlägg under juli 2011

Av whoiam - 28 juli 2011 00:15

Hurghada Marriott Red Sea Resort

               * * * * *

 

Dit skulle jag vilja åka. Ett lyxhotell i Egypten. Så härligt!

SKulle inte ni vilja åka dit?

           

ANNONS
Av whoiam - 27 juli 2011 23:15

Cameron Diaz

30 augusti 1972, San Diego, USA
38 år gammal

John Mayer, Jared Leto, Matt Dillon, Edward Norton, Vince Vaughn, Robbie Williams, Kelly Slater, Criss Angel, Justin Timberlake, Paul Sculfor

Cameron Diaz är en amerikansk skådespelare och modell med rötter från Kuba, Tyskland och Italien. Hon började sin karriär som modell men fick sitt stora genombrott i filmen MASK som sändes på biografer över hela världen. Cameron Diaz har sedan dess varit med i filmer som Charlies änglar, Den där Mary och Snygg, sexig och singel.

Mina Tankar: Jag tycker Cameron Di
     
ANNONS
Av whoiam - 26 juli 2011 00:15

 

Ser du hunden?


 

Vilket håll snurrar det åt?


 


Den här killen är lögnare, vet ni varför?


 

(Liar)


 

Man/kvinnor


 

    

man/skog 


 

vad står det?


 

Av whoiam - 23 juli 2011 23:45

1. Kissie


Jag tycker synd om henne! Jag tror att hon är väldigt vilsen och rädd. Därför använder hon sin blogg för att skylla på andra. Men innerst inne tror jag hon är väldigt snäll och godhjärtad. Hon måste dock sluta med sina bantningspiller, hon är alldeles för smal! Hon är heller ingen bra förebild med tanke på hennes chat om vikt, träning och mat.


 

2. Dessie


En söt tjej men som leker vuxen. Hon är 94:A men ser t och beter sig som en 20åring minst. Men jag säger dock inte att det är negativt! Hennes låt är ganska bra men väldigt remixad,


 

3. Paow


En tjej som jag inte vet hur hon är. Jag får en bild av att hon är rätt okej och förståndig, men sen såg jag att någon hade fått aneroxia p.g.a henne. Jag vet inte vad som är sanning heller men jag vet faktiskt inte vad jag ska säga om Paow?


Föresten, är det någon som vet om hon har gjort slut med Hugo?


 4. Tyra & Kenza


Två väldigt söta och härliga tjejer! De är mina favoritbloggare! Har inget ont att säga om dem!


   

5. Isabell Strömberg


Jag vet inte hur hon är men hon har en bra blogg faktiskt. Jag tycker att hon är lite "perfektionist" för alla bilder hon lägger upp är hon alltid sminkad och har fint hår. Hon borde släppa loss lite och bjuda på sig själv!


 

Av whoiam - 23 juli 2011 22:45

Handling;


Unga Ashley har alltid tur medan Jake alltid har otur. När de två träffas på en maskerad och kysser varandra byter lyckan plats. Jakes band får skivkontrakt och spelningar medan Ashley förlorar jobbet. Nu måste hon hitta den mystiske mannen hon kysste. För att komma in på maskeraden går Jake in bakvägen, där han blir uppfattad som en dansare...Dagen efter förstår Ashley att han har tagit hennes tur. Hon och hennes väninnor börjar leta bland dem som dansade på maskeraden, men eftersom han inte står med på listan blir det uppdraget inte så lätt....


 


Trailer:

Av whoiam - 20 juli 2011 20:45

Lady Gaga

Fullständigt namn: Stefani Gabriella Germanotta

Artistnamn: Lady GaGa, inspirerat ifrån låten "Radio Ga-Ga" av Queen.

Yrke: Sångerska och låtskrivare

Född: 20 mars 1986, Yonkers, New York, USA
25 år gammal

Härstammar: Ifrån Italien - kommer ifrån en fin italiensk familj.

Bor: just nu i Los Angeles, men bodde i New York innan


 


Lady Gaga


föddes 1986 i New York där hon fortfarande bor kvar. Båda hennes föräldrar kommer från Italien och hon gick i katolsk skola som yngre. Lady Gaga, eller Joanne Stefani Germanotta som hon egentligen heter, har snabbt blivit känd för sin funkiga musik, galna musik och häftiga frisyr. Hon har skrivit musik, inte bara till sig själv, utan också till Britney Spears och Pussycat Dolls. Det var först efter att artisten Akon


insett att hon också kunde sjunga som hon fick möjlighet att spela in sin dunderhit, Just Dance, som kom ut på marknaden 2008.Utbildning: Började på privatskolan Convent of the Sacred Heart vid ung ålder, när hon fyllde sjutton så började hon på Tisch School of the Arts där hon studerade musik.


Musikkarriär: Har släppt ett album som heter The Fame, hennes första singel heter Just Dance och hennes kommande andra singel heter Beautiful, Dirty, Rich. Har sjungit en låt som heter Big Girl Now med New Kids On The Block. Började uppträdda på klubbar runt om i New York när hon var 14 år. Blev signad till ett skivbolag vid 20 årsåldern. Har skrivit alla sina låtar på albumet själv.


Tv-framträdande: Har varit med i The Hills,  var med och sjöng sin hit Just Dance i den amerikanska versionen av So you think you can dance och uppträdde på Miss Universe Pageant.Stilikoner: Peggy Bundy och Donatella Versace

Övrig interssant fakta: Hon lärde sig spela piano vid fyra års ålder och skrev sin första pianolåt vid tretton års ålder, är vänsterhänt, har skrivit låtar åt te.x Britney Spears, New Kids on The Block och Pussycat Dolls och hon är bisexuell.


.. Visste ni förresten att Lady GaGa är mer känd i Europa och Kanada än i USA?

 

Mina tankar: Jag älskar Lady Gaga!  Hon är cool, VÄLDIGT speciell (vilket är skitbra), och hon är sig själv! Självklart har hon en grymt bra röst också. Annars så skulle jag vilja se henne i en film, om hon har talangerna då! Har inget ont att säga om Lady Gaga. Älskar henne och hennes musik.


Lite roligt är att en del tror att hon är man. Varför skulle hon va det? Hon har ju liksom tjejröst, men kommer dock inte gå in på det mer!

 

     

Presentation


WhoIam - Vem jag är helt enkelt! Följ mig, en 17-åring, som skriver om allt från träning till kändisvärlden, från mode till film & musik. Jag lovar er, ni blir INTE besvikna! ;)

Fråga på!

Varsogoda och fråga precis vad ni vill! Jag gör mitt bästa för att få fram ett grymt svar, och kom ihåg - ingen fråga är dum! :)

 

 

Fråga mig

2 besvarade frågor

Omröstning

Hur gammal är du? (år)
 0-10
 11-13
 14-16
 17-19
 20-25
 26-30
 31-40
 41-50
 60+

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Stefan Liv

Alltid Saknad

Aldrig Glömd

  

 

    

(klicka för större bild)

Arkiv

Översättning


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se