WhoIam - Vem jag är helt enkelt!

Alla inlägg under juli 2011

Av whoiam - 20 juli 2011 20:38

Jag är ledsen, men det blev att åka bort igen några dagar efter min "bloggpaus" så nu blev det ju ännu en :o så typiskt mig :) Men jag vill säga att jag lever och att jag mår bra. Eftersom jag fick tag på en dator nu så kommer jag självklart lägga in lite inlägg ;D


Jag vet, jag är bäst! Ingen annan bloggare skulle göra så!Lös rebusen: Dela in i kolumner så det bildas ett meddelande som jag gjort till er!

S O R R Y N O P I C T O D A Y B U T I T W I L L H A P P E N L AT E R 


:D

ANNONS
Av whoiam - 18 juli 2011 11:20

   


1. Japans vinst i VM


Tänk hur jobbigt Japan har haft det med tanke på jordbävningarna och strålningen. Jag tycker Japan förtjänar detta nu!


 

2. Säsong 9 i One Tree Hill


Jag ÄLSKAR ju One Tree Hill som kanske många vet. Och jag är SÅ GLAD att det blir en säsong 9. Tack till alla skådespelare (och alla andra) att der blir en sista säsong!


 


3.  Svergie


På senaste tiden har jag lärt mig en sak, och det är att jag älskar vårt land Svergie. Vi har fin natur, bra mat, bra sammanhållning. Svergie är BÄST!


 


4.  Tyra Sjöstedt


Jag tycker det var skitschysst av Tyra att låta oss hyra en film på headweb! Då bryr man sig verkligen om sina läsare!


  1. Spotify


Så jäkla dåligt att man bara har 10 timma på en månad! Okej, det är smart av dem men jag kommer aldrig köpa premium eller nåt. Då går jag hellre in på youtube som är gratis!


 


2.  Väder i Svergie


Självklart finns det ju nackdelar med varje land också! I Svergie är det vädret. Jag HATAR när det regnar i Svergie. Det har det typ gjort hela sommaren de senaste åren. Okej, inte hela, men iallafall halva!


 


3. Sommarlovsmorgon


Jag älskade när jag var mindre och då jag kollade på "sommarlovsmorgon". Det bästa programmet som varit är ju Hej Hej Sommar helt klart. Jag ÄLSKADE att kolla på det! Speciellt när det var Blue Water High.


MEn vad är det för program nu? Skitdåligt har det varit! TILLBAKA MED HEJ HEJ SOMMAR TYCKER JAG!


 


4. Skolan


Om exakt fem veckor börjar jag skolan , USSSCCHH !!!


 


ANNONS
Av whoiam - 17 juli 2011 22:23
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av whoiam - 17 juli 2011 01:00

Nu kommer jag göra något som kan likna en "film" typ. Jag kommer göra precis som serien Timmi Trascott men dock ingen serie, utan "berättelsen" kommer vara i 3-5 delar bara. Det beror på hur många "scener" jag behöver, men det ska bli kul och börja om nu!


Den nya berättelsen (som jag framöver kommer kalla det) heter The Diary Of Kelly Bilson och handlar om en ung tjej som bor med sin mamma och snart pojkvän. Kellys mamma har inget jobb och familjen lever på bidrag vilket gör att pengar är ganska tajt  vilket kommer bli ett problem. Annars gillar Kelly att skriva och skriver för tillfället dagbok. I berättelsen kommer ni få se många dagboksinlägg, känslor och mycket kärlek. Resten får ni veta i första delen imorgon.


 

Av whoiam - 16 juli 2011 18:49

Nu provade jag igen och det går inte att spela i familjen "timmi Trascott"


Så himla arg är jag, jag ville verkligen fortsätta med serien!


Men nu kommer jag ta bort ALLT och göra något liknande fast inte en "långserie" som det skulle bli med "Timmi Trascott". Nu kommer jag göra något kortare, man kanske kan gämföra det med en film exempelvis.


Farväl


Av whoiam - 16 juli 2011 17:31

Är ni intresserade av flygplan? Jag är konstigt nog väldigt intresserad! Jag skulle till och med kunna typ köra resväskor till flygplan som är skirtrågigt, men jag skulle vilja det ändå bara för jag skulle vilja jobba på en flygplats. Även att jag är väldigt flyg rädd så ÄLSKAR jag ändå att flyga. Det är verkligen en häftig upplevelse som alla bode uppleva!


Jag skulle vilja åka ett av dem största flygplanen i världen som är lufthansas dubbelplan airbus a380. Så himla coolt och lyxigt plan!


Jag kommer nog kanske inte åka ett sådant plan men jag skulle ändå vilja gå in i ett. Synd att det inte finns ett "flygplans museum" i Svergie med sådana plan så man får gå in och kolla iallafall.


   

Filmklipp:
Så här ser det ut inne i planet
Typ lika dant filmklipp som föregående men inte exakt


Här kan man se när planet lyfter inne i planet (lite coolt faktiskt)Första flygturen med passagerare 

Av whoiam - 16 juli 2011 16:32

Den snälla och fina Tyra Sjöstedt är så snäll att hon låter alla sin bloggläsare hyra en gratis film på www.Headweb.com

 

Gå in för att se kampanjkoden här --> http://tyras.se/2011/07/13/jag-bjuder-alla-mina-lasare-pa-film-ikvall/

 

 

Tack till Tyra!

Presentation


WhoIam - Vem jag är helt enkelt! Följ mig, en 17-åring, som skriver om allt från träning till kändisvärlden, från mode till film & musik. Jag lovar er, ni blir INTE besvikna! ;)

Fråga på!

Varsogoda och fråga precis vad ni vill! Jag gör mitt bästa för att få fram ett grymt svar, och kom ihåg - ingen fråga är dum! :)

 

 

Fråga mig

2 besvarade frågor

Omröstning

Hur gammal är du? (år)
 0-10
 11-13
 14-16
 17-19
 20-25
 26-30
 31-40
 41-50
 60+

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Juli 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Stefan Liv

Alltid Saknad

Aldrig Glömd

  

 

    

(klicka för större bild)

Arkiv

Översättning


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se