WhoIam - Vem jag är helt enkelt!

Alla inlägg under augusti 2012

Av whoiam - 16 augusti 2012 22:48

Detta har jag inte längtat till att skriva... men snart börja sommaren ta slut och skolan börja. Känns förjävligt rent ut sagt då jag endast solat EN gång under hela sommaren. Så dåligt väder har det varit.


Att det har varit dåligt väder kommer tyvär ge sina spår i höst då man behöver energi. Men tyvär så finns där inte så mycket då solen inte varit framme tillräckligt i vårt avlånga land. Därför är det viktigt att skaffa energi på annat sätt, så här kommer mina bästa tips!


1. Träna - Av träning mår du alltid bra. Ett väldigt bra exempel är att varje dag (eller så ofta du kan) promenera i skogen där det finns mycket syre, vilket ger mycket energi.

 


2. Sömn - Visst är det kul och skönt att sitta uppe halva nätterna, men tänk på att sömn är oerhört viktigt! Går ni inte och lägger er i tid förlorar ni mycket energi

 3. Roa er - På veckorna är det svårt att hitta på saker med vännerna då man ofta har mycket plugg. Därför ska man använda helgerna och roa sig. Umgås med vännerna, festa, gå ut och ät, åk och bada, shoppa, fika, gör allt som du mår bra av och tycker är skitkul! Då är du laddad inför en hel skolvecka! ;)

 


4. Sätt upp mål - Om du redan nu planerar en väldigt rolig händelse (ex: resa) som kommer hända exempelvis på höstlovet (eller någon vanlig helg bara) så har du ju något att se fram emot. Försök att längta efter skolan och få veckorna överstökade, då kommer du snabbt fram till "din roliga händelse"

 


Detta är några av mina bästa tips! Har ni övriga tips så kan ni ju kontakta mig!

ANNONS
Av whoiam - 15 augusti 2012 22:32


Beställde nyss hem ett par dödskalle-öronhängen från Nelly.com. Tycker ni det är HISS eller DISS? Jag tycker ju självklart hiss! Tänk er detta. Håret uppsatt i en toffs, dödskalleöronhängena sitter på, till det en helsvart topp samt ett par ljusa jeans. Matcha med svarta naglar och svarta skor. Lite rockig och cool outfit, ellerhur!


mumma!

 

 


ANNONS
Av whoiam - 14 augusti 2012 20:49


Om man vill hålla sig fit är det ju viktigt att kosten är minst lika bra som träningen! Därför kanske inte det är bra att fika eller äta sötsker för ofta. MEN, slutar aldrig att fika, unna sig ska man! Men man kan dra ner på fikat.


I alla fall har jag världens bästa knep att få bort sötsuget. Du behöver tanborste och tandkräm, sen är det bara att borsta :D Tandkrämen är ju väldig stark, vilket gör att om du äter något över huvudtaget så smakar det äckligt. Det har ni väl varit med om?! Så det är ett skit bra tips och funkar alltid för mig! :)


 

Av whoiam - 14 augusti 2012 20:41


Checka in Miley Cyrus nya och vågade frisyr!


 


Är det bara jag som tycker det är en stor DISS! Tycker inte det är snyggt någonstans. Jag älskade verkligen hennes långa hår, sedan klippte hon axellångt. Till och med det tycker jag var lite för kort, och nu denna frisyr...


Ajaj Miley. Nu tycker jag du gjorde ett misstag. DOCK så säger vissa rykten att hon gjorde det för att donera sitt avklippna hår till cancersjuka barn. Då är hon ju helt underbar om så är fallet!


Är Mileys nya frisyr en HISS eller DISS?


 

Av whoiam - 13 augusti 2012 22:39


Kolla in Snookis mage! Sjukt stor, ellerhur :D Undra hur många dagar det är kvar till förlossning


Är det bara jag som tycker det ska bli sjukt spännande att Snooki ska få barn?! Jag menar, det är Snooki vi pratar om... ;) Hon var ju endå den sista i världen som jag trodde skulle skaffa barn. Men livet är fullt av överraskningar ;D Tror ni hon blir en bra mamma?


Hon ser glad ut i alla fall ;)

 

Av whoiam - 13 augusti 2012 18:29


Jag vet att jag har skrivit om detta tidigare, men jag måste bara ta upp detta igen!


Herregud vad Kissie växer i mina ögon! Nu har hon till exempel skrivit om hur dåligt knark är, och hon har till och med gjort det två gånger tidigare också! Hon har så mycket bättre budskap till sina läsare än vad hon hade förut. Så massa cred till henne, det tycker jag hon förtjänar! :D


 

Av whoiam - 12 augusti 2012 19:50

Som vi alla vet så är ju Miley Cyrus tillsammans med Liam Hemsworth. Det har väl ingen missat eller? ;) Men på något konstigt sätt så har jag aldrig fastnat för honom, jag tycker inte han är snygg faktiskt...


Och igår när jag såg filmen Lol så älskade jag Miley tillsammans med Douglas Booth, som spelar Kyle i filmen. Jag tycker och hoppas nästan på att dom blir tillsammans :D Chansen kanske inte är så stor, men vafan, man kan ju alltid hoppas ellerhur! ;p


Vilket par föredrar ni? Miley med Liam eller Miley med Douglas?


Åhh vad söta "Diley" är ;)

     


Miley och Liam

 Av whoiam - 12 augusti 2012 16:57

Såg på en ny film igår, nämligen filmen "Lol" med Miley Cyrus. Gud vad bra den var! Verkligen en ny favorit, så den rekomenderas om ni inte har sett den.


Jag är också en sån person som älskar filmer med kärlek och ungdomar. Så om ni har tips så är det bara att skriva till mig :D


Hanling: "Möt Lola, även kallad "Lol". Hon är i den åldern då plugget är som mest krävande, kärleken som mest smärtsam, mamma Anne som allra jobbigast och kompisarna det viktigaste i livet. När Anne av ”misstag” råkar läsa Lolas dagbok, får hon rena chocken. Hennes lilla dotter är inte så liten längre och hon har dessutom testat det mesta som Anne försökt skydda henne ifrån."


 


Så söta! :D

 Presentation


WhoIam - Vem jag är helt enkelt! Följ mig, en 17-åring, som skriver om allt från träning till kändisvärlden, från mode till film & musik. Jag lovar er, ni blir INTE besvikna! ;)

Fråga på!

Varsogoda och fråga precis vad ni vill! Jag gör mitt bästa för att få fram ett grymt svar, och kom ihåg - ingen fråga är dum! :)

 

 

Fråga mig

2 besvarade frågor

Omröstning

Hur gammal är du? (år)
 0-10
 11-13
 14-16
 17-19
 20-25
 26-30
 31-40
 41-50
 60+

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Stefan Liv

Alltid Saknad

Aldrig Glömd

  

 

    

(klicka för större bild)

Arkiv

Översättning


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se