WhoIam - Vem jag är helt enkelt!

Senaste inläggen

Av whoiam - 28 juli 2012 14:15

Som jag alltid har sagt visste jag att det bara var en tidsfråga tills detta paret skulle göra slut! Paret jag snackar om är självklart Kristen och Rob. Den här texten är saxad från Posh24:


"Det verkar som att det här är slutet trots allt. Robert Pattinson har packat sina väskor och i går lämnade han huset i Los Angeles som han bott i med Kristen. "Jag är inte säker på att de kommer hämta sig från det här", förklarade en vän till paret. Rob är enligt uppgift "hjärtekrossad och arg" medan Kristen själv sägs vara "förkrossad". "Kristen älskar verkligen Rob mer än allt annat. Han är allt som betyder något för henne just nu"."


Jag tycker det är fruktansvärt tråkigt. Jag trodde dem kunde komma igenom detta, men det verkar inte så. Dock ska man aldrig säga aldrig, ellerhur! Är dem ämnade för varandra (som jag vet att dom är) så borde dom kunna lösa detta. Eller vad tro ni läsare. Är det slut för gott?


 

Av whoiam - 28 juli 2012 13:00

Emma Stone

6 november 1988, Scottsdale, Arizona, USA
23 år


Emma Stone medverkade i komedin The Rocker från 2008 och även i filmen The Ghosts of girlfriends past under 2009. Sedan 2007 har Emma bott i Los Angeles och har själv sagt att hon har dolda talanger inom HTML och har webbdesign som en hobby. Trots att hon är känd för sitt röda hår så var hon faktiskt blond från början. Emma Stone övertalade sina föräldrar att låta henne flytta till Hollywood när hon var 14 år gammal genom att göra en Powerpoint presentation med rubriken Projekt Hollywood. Just nu är hon aktuell i nya Spider Man filmen.

 

Personlig åsikt: Jag har typ bara sett en film med Stone, och det var filmen Easy A. Riktigt bra film, men jag vet inte om Emma Stone var speciell. Men hon är söt iaf, eller håller ni med mig?


 

Av whoiam - 28 juli 2012 10:45

Från H&M, STANDARD! :D


   

Av whoiam - 27 juli 2012 19:18

Så kvällen film blir ... (trumvirvel)...


... AMERICAN PIE  :D :D :D


Varsogoda!

Av whoiam - 27 juli 2012 19:05

Åhh vilken underbar dag jag har haft!!!


Jag, min kompis och min kusin samt hans kompis drog till havet för första gången i år! Hur underbart (och konstigt med tanke på att det redan snart är Augusti) är inte det? :) Så nu är jag röd-bränd och fin


Annars så hoppas jag att ni har haft en bra dag idag, och håll utkik på bloggen för ikväll kommer nämligen en film ut här på bloggen... :)


See ya later snyggisar, Ciao!


 

Av whoiam - 26 juli 2012 11:24

Nu är jag vaken! :) Började dagen med en 2 km power walk. Nice! Så himla skönt att börja dagen med lite träning. Sedan gick jag ut på min soliga balkong och åt skink/ost omelett med ett glas juice och smoothie. Inte fel det heller ;)


Och sen tänkte jag även berätta (om ni inte redan märkt) att jag älskar att sitta vid photoshop (förkortas Ph) och redigera bilder. Just nu är det mitt nya beroende ;p Så i framtiden kommer jag nog lägga upp många "före-efter" bilder, tips samt videos. Hur låter det? 


Kommer göra en ny kategori där allt om Ph kommer komma! Börjar redan nu med en bild jag gjorde igår. Visst är det sjukt hur mycket man kan ändra i Ph!

 

Av whoiam - 25 juli 2012 23:13

Detta kanske ni redan visste, men nu har ryktet spridit sig och bildbevis finns på att Kristen Stewart har varit otrogen mot Robert Pattinson. Det var med regissören (Rupert Sanders, 41år) av filmen Snow white and the huntsman som hon var otrogen med. Även han hade fru, och barn.


Jag tycker det är så fruktasvärt VIDRIGT att vara otrogen, jag är så otroligt emot det. Varför vill man vara det, eller varför är man det?


Här kommer lite bildbeviset på Kristens otrohet i tidningen US Weekly

       Av whoiam - 25 juli 2012 14:30

Har sett denna film typ en gång innan, och den är faktiskt välidigt bra. Men den kan vara lite för lite yngre, så om filmen inte passar er ålder så kan ni ju blädra bland alla andra online filmer som jag har lagt ut på bloggen ;)


Handling:


'Abby Jensen (Debby Ryan) har planerat sin 16-årsdag sedan hon var liten. Abby har även en lista där hon skriver ner sina önskningar. När dagen kommer sätter hon den på garderobsdörren. Till sin förvåning får hon av en kvinna vid namn Celeste, sexton födelsedagsljus, varje ljus motsvarar en önskan på listan. Önskningarna infaller, och plötsligt är Abby populär, sportig, elegant och får uppmärksamhet från sina vänner. Dagen blir bara bättre och bättre tills en önskning gör så allt förändras. Abby, som önskar att bli behandlad som en vuxen, blir istället vuxen, och har bara tills midnatt på sig för att få sitt gamla liv tillbaka.'


Presentation


WhoIam - Vem jag är helt enkelt! Följ mig, en 17-åring, som skriver om allt från träning till kändisvärlden, från mode till film & musik. Jag lovar er, ni blir INTE besvikna! ;)

Fråga på!

Varsogoda och fråga precis vad ni vill! Jag gör mitt bästa för att få fram ett grymt svar, och kom ihåg - ingen fråga är dum! :)

 

 

Fråga mig

2 besvarade frågor

Omröstning

Hur gammal är du? (år)
 0-10
 11-13
 14-16
 17-19
 20-25
 26-30
 31-40
 41-50
 60+

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Stefan Liv

Alltid Saknad

Aldrig Glömd

  

 

    

(klicka för större bild)

Arkiv

Översättning


Träna glosor med Ovido