WhoIam - Vem jag är helt enkelt!

Alla inlägg under september 2011

Av whoiam - 17 september 2011 19:05

Ofta får man ju frågan vilken favoritfilm man har, men jag vet aldrig vilken för det finns så många. Den bästa serien EVER är ju självklart One Tree Hill men en film som jag tycker är riktigt bra är "What happens in Vegas" med Cameron Diaz och Ashton Lutcher. Den handlar om två pers som måste leva ihop för de "gifte" sig när de var i Las Vegas vilket de inte kommer ihåg. Varför och hur den slutar får ni se när ni ser filmen. Ett filtips!


Trailer


Av whoiam - 16 september 2011 22:09

Hola amigos! :) Idag har jag har haft fullt upp hemma hos mig. Jag började med skola, sedan när jag kom hem städade jag mitt rum och bakade. Det har tagit hela dan men det var ju så värt det! ;P Både imorogn och på söndag ska jag jobba så det kanske inte bli något bloggande men förhoppningsvis så finns det internet så jag kan ju slänga in något inlägg isåfall.


Vad ska ni göra i helgen då? Själv har jag studiedag på måndag så det blir långhelg för min del (: (Y). Men självklar måste man plugga :/AJA, MEN HA DET SÅ BRA!


PussssS


 

Av whoiam - 15 september 2011 22:23

Vilka tycker ni är snyggast av dessa Converse som jag designat? Själv tycker jag att alla är riktigt snygga!


 

1

.


2

 

3

.


4.

 

    


Av whoiam - 15 september 2011 22:16

H&M




 

Av whoiam - 14 september 2011 16:17

Snälla hjälp, ska köpa ny mobil och jag vet inte vilken jag ska välja.




Är det någon som har nån av dessa följande mobiler?

Kan ni inte komentera vad ni tycker och vad som är det bästa och sämsta med mobilen? Eller så kankse ni har andra mobitips? Obs - ej iphone

 

           

Please - Help me!

 

Av whoiam - 14 september 2011 15:43


Tänkte skriva lite om händelsen nu. Det var ju Stefan Livs lag, Lokomotiv Jaroslavl, som skulle spela sin premiärmatch i staden Minsk i ryska ligan KHL mot Dinamo Minsk. Men redan efter planets start gick något fel och planet krachade på strandkanten till floden Volga. Man vet dock inte riktigt säkert vad som hände men troligtvis fick inte piloten tillräckligt med fart vid starten så därför kunde de inte komma upp i luften så högt de egentligen skulle. Jag har även hört att det inte fanns tillräckligt med bränsle och att självaste planet egentligen skulle skrotas.


Visst blir man arg! Hur många gånger tänker man inte, "varför just det planet?", "Varför åkte hockeylaget just den tiden i det planet?", "Varför just deras hockeylag"?, "varför skulle Lokomotiv spela i Minsk? Hade de spelat någon annan stans hade de inte åkt med det planet" osv. Illskan är enorm


Asså jag blir så j'vla arg! Men man kan ju inte tänka så hela tiden. Okej, livet är orättvist men istället får vi tänka vilken bra männsika Liv var och var duktig han var! Jag läste ett citat som lyder "Gud plockar bara de fina blommorna" och det är ju så sant.


       


Gud vad jag kommer sakna Stefan Liv!

 

 

Annars så tror jag inte jag kommer skriva mer nu om Stefan Liv och händelsen. Jag känner mig ganska "klar" med det nu. Men man vet ju aldrig förstås! ;)

Av whoiam - 13 september 2011 23:39


''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
'

Om ni undrar varför alla de senaste inläggen handlar om Stefan Liv så är det för jag har bestämt det! Jag har bestämt att dela mina tankar och jag tror även det är bra att "prata av sig". Jag har bara några till "ämnen" jag vill ta upp men sen börjar jag självklart som vanligt igen!

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
''

Av whoiam - 13 september 2011 22:34


Jag vill hylla HV71! För det första hjäpte de Stefans familj med en krisgrupp och sedan fixade de en fin "farväl-cermoni". Det tyckte jag var väldigt ödmjukt av dem.


Synd bara att händelsen hände innan HV-dagen, som jag även skulle gå på. Det förstörde verkligen dagen för mig! De skulle ju visa upp den nya arenan och så skulle vi kolla på match mellan frölunda-Hv71. Det hade varit grymt kul och gå på, det var ju även gratis och jag går aldrig annars på matcher för det är så dyrt.


Men som jag nämnde förut, ett stort TACK till Hv71 klubben. De har gjort mycket för familjen och hjälpt till!


You are awesome!

 

 




Presentation


WhoIam - Vem jag är helt enkelt! Följ mig, en 17-åring, som skriver om allt från träning till kändisvärlden, från mode till film & musik. Jag lovar er, ni blir INTE besvikna! ;)

Fråga på!

Varsogoda och fråga precis vad ni vill! Jag gör mitt bästa för att få fram ett grymt svar, och kom ihåg - ingen fråga är dum! :)

 

 

Fråga mig

2 besvarade frågor

Omröstning

Hur gammal är du? (år)
 0-10
 11-13
 14-16
 17-19
 20-25
 26-30
 31-40
 41-50
 60+

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Stefan Liv

Alltid Saknad

Aldrig Glömd

  

 

    

(klicka för större bild)

Arkiv

Översättning


Ovido - Quiz & Flashcards