WhoIam - Vem jag är helt enkelt!

Alla inlägg under september 2011

Av whoiam - 13 september 2011 17:55

En passande låt till Stefan Liv - I Miss You med Miley Cyrus. Alla meningar i texten kanske inte passar men budskapet av låten är ju helt perfekt!


Sha la la la la
Sha la la la la

You used to call me your angel
Said I was sent straight down from heaven
You'd hold me close in your arms


I loved the way you felt so strong
I never wanted you to leave
I wanted you to stay here holding me


[CHORUS]
I miss you
I miss your smile
And I still shead a tear
Every once in a while
And even though it's different now
You're still here somehow
My heart won't let you go
And I need you to know
I miss you, sha la la la la
I miss you

You used to call me your dreamer
And now I'm living out my dream
Oh how I wish you could see
Everything that's happening for me
I'm thinking back on the past
It's true that time is flying but too fast


[CHORUS]


I know you're in a better place, yeah
But I wish that I could see your face, oh
I know you're where you need to be
Even though it's not here with me


I miss you
I miss your smile
And I still shead a tear
Every once in a while
And even though it's different now
You're still here somehow
My heart won't let you go
And I need you to know
I miss you, sha la la la la


I miss you
I miss your smile
And I still shead a tear
Every once in a while
And even though it's different now
You're still here somehow
My heart won't let you go
And I need you to know
I miss you, sha la la la la

 
 

ANNONS
Av whoiam - 12 september 2011 21:48

SVAR:


Asså jag har "växt upp" med Hv71 och hela min familj hejar på dem. Jag har ju kollat på HV71 när Liv var målvakt och när de vann så brukade Liv göra "sina kullebyttor" på isen, som var unikt för honom. En annan gång skulle vi ta autografer och då var Stefan den enda som såg till att ALLA barnen fick autografer. Han var så ödmjuk och det var så hela Hv71-fansen fastnade för honom, och lika så jag.


Liksom, hade det varit en målvakt som spelade för exempelvis färjestad hade jag knappt brytt mig. Jag vet inte hur många gånger jag har tänk "Varför just Liv?", "Varför just den målvakt jag hejar på?"


Sen blir jag ju ledsen om man bara tänker tanken på hur Stefans familj har det nu. Jag skulle bara vilja göra allt bra för dem. Jag saknar Stefan Liv så otroligt mycket.


Rest In Peace Stefan LivB T W : Är det någon som har frågor eller vill prata/diskutera är det bara att melja eller komentera. Jag hjälper gärna till om någon mår dåligt efter detta.

ANNONS
Av whoiam - 12 september 2011 16:27

Har inte mått så bra efter allt som hänt men nu känner jag mig mer redo att blogga om det! Kommer i fotsättningen berätta "fakta" om allt jag vet om både händelsen och Stefans liv. Kommer nu börja med familjen.


Anna Liv, som Stefans fru heter/hette är från Luleå då dem träffades där. De har två barn, Herman ca 5år och Harry ca 3år. Alltså var de tillsammans i mer än fem år. Sommaren 2011 ( nu i sommras) gifte de sig i Stockholm så det skulle vara halvvägs för båda familjerna att åka. "Det var som en saga och det kunde inte bli bättre och finare" säger HV71´s lagkapten Johan Davidssom som var en nära vän till Stefan sen många år tillbaka och även best man på bröllopet.


Eftersom Stefan inte fick träffa familjen innan, på och efter matchdagar så tror jag inte det var lönt att ha Anna och barnen i Ryssland. Därför bodde de i Jönköping. Men i år skulle familjen flytta till Ryssland vilket inte kommer ske nu. Nu håller Anna med anhöriga på att plocka ihop Stefans saker i hans lägenhet som han hade i Ryssland.


Tragiskt. Jag kan inte ens föreställa mig hur Anna kan gå igenom detta. Tänk er själva. Man har bara ett liv, ETT, som hon skulle leva lyckligt med Stefan, men nu är framtiden förstörd. Okej, man kan hitta ny kille men jag tror aldrig hon kan ersätta Stefan. Mycket kärlek till Anna och barnen. Det jag har lärt mig av detta är att man ska ta vara på familjen och inte flyga i Ryssland! Fcuk orättvisan!


Aja, här kommer mycket fina bilder på den nästan allt förlyckliga (dåvarande) familjen. Jag tycker när vi ser på de här bilderna att vi ska minnas Stefan för den underbara människa han var! Jag slår vad om att man blir tårögd med tanke på vad som hänt!


Här är en sida med bilder som de tog innan bröllopet <3


http://smallpigart.se/blog/family/hockeystjarnan-anna/


Här är även lite andra bilder på familjen!


 


Stefan med två lyckliga barn!


Stefan och hustrun Anna

    


På bröllopet 

 

Stefan Liv, Johan Davidsson och någon annan innan bröllopet 


Av whoiam - 9 september 2011 23:12

okej. vet inte vad jag ska börja. nu har jag tårar i ögonen och min hals darrar och är kraslig av gråten som sitter i halsen.


aldrig trodde jag när jag gjorde förra inlägget att det skulle vara sant. Jag trodde faktiskt inte det! Gud, det är förjävligt. Tårar rinner nu ner för min kind. Vad ska man göra? det som hänt har ju hänt, ellerhur? det går inte ändra på även att man vill SÅ obeskrivligt mycket.


det är jobbigt.


jag snackar naturligtvis om Stefan Liv som dog i krachen i Ryssland. Tårar rinner nu ännu mer, orkar inte mer. Vill bara spola tillbaka tiden. Varje minut av varje dag tänker jag på den förskräckliga händelsen. HELP ME.


Kommer nu skriva mina tankar om allt som hänt och gå in mer på detaljer. Jag ska säga er att detta krävde mycket av mig för att ens börja skriva om detta känsliga ämne. fuck of life.


life is pian, life is terrible,  LIFE IS SO UNFAIR. WHAT SHOULD WE DO?


I     CANT   DO   THIS   MORE


TEARS ARE FALLING DOWN MY FACE LIKE A RAINY AUTUMN-NIGHT


 

Av whoiam - 7 september 2011 16:27

Asså, det första man hör när man kommer hem är att plan har krachat i Ryssland. Då tänker man "okej, tråkigt, hatar att höra sånt" typ. Sedan en stund efter upprepas det och så säger dem typ "Ett plan i Ryssland har krachat med ca 37 personer från hockeyklubben Lokomotiv och man vet ännu inte om Stefan Liv (Hv71 f.d målvakt) var med i planet"

  

Gissa om jag stannade upp och fick en liten chock. Han har ju fan barn och fru, stackare. Skulle bli lite småledsen om han va med i planet. Jag har ju fasen sett han, jag "älskar" ju hans f.d lag hv71 som alltid "han kommer vara med i om han inte spelar utomlands" kan man la säga.


Undra oxå hur det går för laget nu eftersom typ alla spelare är döda ?


Läs artikel här : http://www.svd.se/nyheter/utrikes/ryskt-ishockeylag-i-flygkrasch_6450474.svdWe pray for you <3Av whoiam - 5 september 2011 22:09


Asså ååååhhhh. Jag la ut min mobil på tradera.se tror jag det hette och då var det en snubbe som skulle komma o kolla TVÅ ggr men han kom inte. stört ledsen man blir när man dölängtar efter en ny mobil

Av whoiam - 5 september 2011 22:06

.

.

.

Nu var jag sugen på att blogga så nu är jag tillbaka till 100 hela %.

.

.

.Presentation


WhoIam - Vem jag är helt enkelt! Följ mig, en 17-åring, som skriver om allt från träning till kändisvärlden, från mode till film & musik. Jag lovar er, ni blir INTE besvikna! ;)

Fråga på!

Varsogoda och fråga precis vad ni vill! Jag gör mitt bästa för att få fram ett grymt svar, och kom ihåg - ingen fråga är dum! :)

 

 

Fråga mig

2 besvarade frågor

Omröstning

Hur gammal är du? (år)
 0-10
 11-13
 14-16
 17-19
 20-25
 26-30
 31-40
 41-50
 60+

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Stefan Liv

Alltid Saknad

Aldrig Glömd

  

 

    

(klicka för större bild)

Arkiv

Översättning


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se